Wie zijn we 2018-04-18T11:57:35+00:00

Wie zijn we

DIGITOP  is een familiale KMO met meer dan 20 jaar technische en commerciële ervaring in het toeleveren en servicen van digitale documentsystemen, multifunctionals en stand-alone copiers. daarom opteerden we om KONICA MINOLTA & DEVELOP  documentsystemen te verdelen, aangevuld met een kleiner gamma van andere fabrikanten. (Sharp, Kyocera, e.d). Volledig autonoom met B-2-B sales en via dealerships.  Dit alles met logistiek, service, en dienst-na-verkoop in eigen beheer. Hierdoor bedekken we strategisch de volledige Belgische markt met onze documentoplossingen en bieden we een dienst-na-verkoop die ongeëvenaard is inzake interventiesnelheid.

Visie

DIGITOP opereert in de sterk veranderende en innoverende markt van documentautomatisering. De omgeving verandert door de explosieve groei van informatie, wetgeving en transparantie waar bedrijven mee worden geconfronteerd. Deze verandering vraagt om anders werken, meer flexibiliteit en mobiliteit. Maar ook: efficiënt gebruik van apparatuur, kostenreductie en standaardisatie.

Missie

Organisaties oplossingen leveren op het gebied van document gerelateerde processen is onze kerntaak.Deze oplossingen moeten leiden naar een hogere efficiency, kostenbesparingen en een professionele werkomgeving. De onderscheidende kernwaarden liggen op gebied van onafhankelijkheid, kwaliteit, landelijke service en documentoplossingen op maat.

Waar kunt U op rekenen

Elke branche heeft andere uitdagingen. Elk bedrijf heeft andere behoeften. Wat hebt u, als starter of als kleine tot middelgrote organisatie, nodig om op een efficiënte manier documenten te produceren en te beheren? Dat zijn de zaken die voor ons de doorslag geven. De producten en softwareoplossingen die onder het KONICA MINOLTA/DEVELOP-label worden aangeboden, bieden u tal van mogelijkheden om de productiviteit te verhogen en uw dagelijkse werk vlotter te laten verlopen.
Wilt u meer informatie of advies over onze producten? Neem contact met ons op.